Prefectura se pregătește de sărbătorile pascale

Prefectura se pregătește de sărbătorile pascale

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian și subprefecții Oana Andreea Biriș și Szell Lorincz au participat la o consultare în sistem videoconferință, organizată de premierul Florin Cîțu împreună cu ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, la care au participat prefecții și subprefecții din țară.

 

Temele discutate au fost referitoare la pregătirile autorităților pentru ca participarea populației la evenimentele ce vor avea loc cu prilejul sărbătorilor de Paște să beneficieze de toate măsurile de protecție și siguranță sanitară, în condițiile actuale ale stării de alertă.

Prefectul Călin Petru Marian a informat Guvernul României că în județul Hunedoara este o foarte bună colaborare cu reprezentanții bisericilor ortodoxe si neoprotestante care vor sărbători Paștele.

De asemenea, a precizat că instituțiile hunedorene ale Ministerului de Interne sunt pregătite pentru a sta la dispoziția locuitorilor și a asigura aplicarea măsurilor de siguranță sanitară, atât în perioada premergătoare sărbătorilor cât și în timpul zilelor de Paște.

BIROUL DE PRESĂ AL PREFECTURII HUNEDOARA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii