Popice / Cupa României – fără Inter Petrila

Popice / Cupa României – fără Inter Petrila

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Au fost reluate întrecerile competiţiilor de popice, cu respectarea protocolului sanitar, astfel încât participanţii, sportivii sau tehnicienii să fie protejaţi de posibila infectare cu coronavirus.

 

La Cluj Napoca s-au desfăşurat, la finalul săptămânii trecute, întrecerile masculine din Cupa României, competiţie care va avea patru etape în acest sezon.

Inter Petrila a spus pas acestei competiții. „Noi nu am prea fost prezenți în această competiție, pentru că ne axăm mai mult pe Campionatul național și pe finalele individuale. De altfel, seniorii vor lua parte la finele acestei săptămâni la finalele de la Ploiești”, a spus președintele clubului Inter Petrila, Eugen Duma.

Județul Hunedoara avut, totuși, o reprezentantă în Cupa României. Este vorba de echipa Siderurgica Hunedoara, care s-a clasat în această primă etapă pe locul secund, totalizând 3189 de popice doborâte. Antrenorul Nicolae Popa, revenit la coordonarea echipelor clubului hunedorean, a beneficiat la întrecerile de la Cluj Napoca de contribuţia sportivilor Bogdan Istodor, Dacian Bulgaru, Flavius Marian, Raul Chiş, Fabian Bahrin şi Bogdan Dascălu.

La feminin, întrecerile s-au desfăşurat la Tg. Mureş, clubul hunedorean participând cu două sportive la individual. Multipla campioană Noemi Budoi s-a clasat pe locul I, având un total de 552 popice doborâte. O evoluţie bună a avut şi Andreea Cărămidariu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii