Popice / Antrenori mulţumiţi

Popice / Antrenori mulţumiţi

Timp de citire: un minut

Popicarii de la Inter Petrila au terminat Finala Campionatului Național Under 18 cu cinci medalii naționale, lucru care l-a mulțumit pe antrenorul Marcel Dobrică.

„Pe lângă titlul obținut, elevii mei au mai cucerit o medalie de argint, prin Alexandru Pădurean, la individual clasic, iar Adrian Matei și Alexandru Ionesi au obținut bronzul la tandem. Îi felicit pentru aceste rezultate și pot spune că sunt mulțumit de evoluția pe ansamblu a sportivilor pe care îi pregătesc”, a declarat antrenorul emerit Marcel Dobrică.
Cei de la CS Siderurgica Hunedoara, unde echipa feminină este antrenată de Nicolae Popa, iar cea masculină de Mănel Manea, au cucerit medalii la fete prin Noemi Budoi, care a devenit dublă vicecampioană națională, la sprint și la tandem, alături de colega sa de club, Melinda Kali. Andrada Nacu a cucerit medalia de bronz la tandem, făcând echipă cu Henrieta Suciu, de la Electromureș Romgaz Târgu Mureș. La băieți, hunedorenii au mai cucerit o medalie de argint, prin Dacian Bulgaru, la sprint, și una de bronz, prin Daniel Botezatu, la individual clasic. „Rezultatele obținute sunt chiar peste așteptări. Mai mult de atât, chiar că nu se poate. Îi felicit pe acești copii pentru rezultatele de excepție pe care le-au obținut la această competiție”, a declarat prof. Ștefan Beregszasy, președintele CS Siderurgica Hunedoara.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii