Popa, secundul lui Croitoru: „Vreau sa reușesc aici, ce nu am reușit...

Popa, secundul lui Croitoru: „Vreau sa reușesc aici, ce nu am reușit cu Jiul”

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Încă un om de fotbal din Valea Jiului va fi sub comanda lui Florin Croitoru la echipa din liga a treia, Hușana Huși.

 

Tot acolo evo­luează și petroșeneanul Marius Mareș. Acum lui i se alătură, Horațiu Popa, dar în calitate de antrenor secund.

Conform site-ului „Sportul actual”, Popa a fost văzut, la meciul cu CSM Bucovina Rădăuți, scor 0-0. Horațiu a fost destul de agitat pe margine, strigând la jucătorii hușeni și încurajându-i la fiecare fază ofensivă.

Clubul hușean încă nu a oficializat înțelegerea, antrenorul dându-și acordul, iar în perioada următoare va semna contractul. Horațiu se va ocupa și de una dintre echipele de juniori ale Hușanei.

Horațiu Popa a ajuns la FC Vaslui în sezonul 2004-2005, contribuind la promovarea echipei în prima ligă. După un sezon petrecut la Minerul Lupeni, petroșăneanul revine sub comanda lui Hizo la gruparea vasluiană, în sezonul 2006-2007, în prima ligă, unde a bifat zece meciuri, suferind și o accidentare gravă.

„Revin în fotbal după o absență de doi ani de zile, când am antrenat-o pe Jiul. Mi se pare un proiect ofertant la Hușana. Am întâlnit o echipă profesionistă cu oameni dornici de afirmare. Am venit la insistențele conducerii și a antrenorului Croitoru și voi fi secundul profesorului. Avem planuri de promovare în Liga a doua. Acolo o să am și două grupe de juniori pe care le voi pregăti. Vreau să ajut la dezvoltarea fotbalului hușan. Sper că ce nu am putut realiza la Jiul, unde nu am avut sprijin, să pot reuși aici. Am realizat ca la Hușana sunt mult mai apreciat decât am fost în Vale. Mă apreciază pentru rezultatele avute la FC Vaslui”, a declarat Horațiu Popa.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii