Pompierii au stins un autoturism în flăcări la Deva și acoperișul unei...

Pompierii au stins un autoturism în flăcări la Deva și acoperișul unei case la Orăștie

Timp de citire: un minut

Echipajele de pompieri, descarcerare şi prim-ajutor ale detaşamentelor din judeţ şi subunităţile aflate în subordine au intervenit, în acest weekend, la două incendii, două deblocări uşă şi 5 transporturi de la domiciliu la ambulanţă ale unor pacienţi din Deva, Hunedoara, Lupeni. De asemenea, au acordat ajutor de urgență pentru 60 de persoane.

Detaşamentul de Pompieri Deva a intervenit cu un echipaj la un incendiu izbucnit la un autoturism ce rula pe autostrada A1, la km 353. Incendiul s-a extins cu repeziciune din zona blocului motor al autoturismului înmatriculat în Mehedinţi. Conducătorul autoturismului a reuşit să se autoevacueze din maşină. Deşi pompierii au ajuns în doar câteva minute la locul evenimentului şi au lichidat cu operativitate incendiul, acesta la sosirea forţelor de intervenţie era generalizat la interiorul autoturismului, la elementele din plastic ale caroseriei şi la blocul motor. Cel mai probabil incendiul a fost generat de un scurtcircuit electric.

Detaşamentul de Pompieri Orăştie a intervenit cu un echipaj specializat în stingerea incendiilor şi un altul în acordarea ajutorului medical de urgenţă la un incendiu izbucnit la acoperişul unei case situate pe strada Libertăţii, din municipiul Orăştie. Pompierii au limitat propagarea incendiului la întreaga locuinţă, arderea afectând elementele combustibile ale acoperişului pe o suprafaţă de aproximativ 30 mp. Cauza probabilă de producere a incendiului pare a fi un mijloc de încălzire neizolat corespunzător faţă de materialele combustibile.

Detaşamentul de Pompieri Hunedoara a acţionat pentru deblocarea a două uşi de apartamente situate pe Bulevardul 1848. După pătrunderea în primul imobil pompierii au constatat că în apartament se afla un copil de doi ani, în timp ce în al doilea apartament se aflau doi copii, în vârstă de 5 luni şi 1 an şi 7 luni, precum şi o tânără de 19 ani.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii