Poliţia TF în acţiune / Infracţiune cu fier vechi

Poliţia TF în acţiune / Infracţiune cu fier vechi

Timp de citire: un minut
După ce a încercat să scape de o parte din taxele de transport printr-o declaraţie falsă, o firmă clujeană a fost dibuită de poliţiştii TF hunedoreni.
În urma activităţilor investigative desfăşurate, poliţiştii Postului de Poliţie TF Hunedoara au stabilit faptul că o societate comercială din Cluj Napoca, în data de 28 ianuarie 2015, a expediat la staţia CFR Peştiş 30 de vagoane de marfă încărcate cu fier vechi, consemnând în documentul de transport o greutate a încărcăturii a fiecărui vagon de 37.000 kilograme – 45.000 kilograme, dar în realitate în fiecare vagon a fost încărcată marfă cu o greutate mai mare, fapt ce a dus la diminuarea taxelor de transport pe calea ferată. Cu ocazia verificărilor efectuate la destinatar, s-a stabilit, conform tichetelor de cântar şi a notelor de recepţie, o cantitate de peste 83.100 kilograme de fier vechi transportate în plus faţă de cantitatea declarată pe documentele de transport, pentru cele 30 de vagoane transportate pe calea ferată.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunilor de fals intelectual în înscrisuri sub semnătură privată şi înşelăciune.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii