Poftiţi la derby / Sâmbătă, 3 octombrie, ora 11:30: Hercules Lupeni –...

Poftiţi la derby / Sâmbătă, 3 octombrie, ora 11:30: Hercules Lupeni – Şoimul Băiţa

Timp de citire: un minut

Cu siguranţă, cel mai aşteptat meci din Liga a IV-a la fotbal  este cel de sâmbătă de la Lupeni dintre vicecampioana judeţului Hercules şi favorita la promovare, Şoimul Băiţa.

Cu doi jucători eliminaţi în etapa trecută Mugurel Ciorâia şi Bogdan  este evident că formaţia lupeneană se confruntă cu absenţe de marcă. Dar cum îl ştim de ambiţios pe antrenorul Dan Voicu, nu ne îndoim gruparea lupeneană nu le va pune probleme liderului.  Cu siguranţă,  oaspeţii vor avea viaţă grea. Şoimul Băiţa are după cinci etape maximum de puncte, 15, şi se află pe primul loc, în timp ce Hercules este pe locul al cincilea cu 10 puncte. Echipa care ţine cel mai aproape de lider Inter Petrila se va deplasa, duminică, la Universitatea Petroşani, formaţie aflată în mare criză de puncte, doar un punct au adunat studenţii, fiind în coada clasamentului. Jiul Petroşani va juca la Aurul Brad. Revelaţia Metalul Criscior se va deplasa la Victoria Călan. Partida de la Lupeni va fi arbitrată de către divizionarul A Denis Haidiner din Hunedoara, ajutat la cele două tuşe de Cosmin Obreja şi Raul Popa, ambii din Hunedoara.

Minerul Uricani speră în prima loc victorie din acest sezon în faţa celor de la Cetate II Deva.

Programul etapei

ACS Minerul Uricani – CNS Cetate II Deva; CS Vulcan – AS Aurul Certej; AS Gloria Geoagiu – CSO Retezatul Haţeg; CSA Aurul Brad – CSM Jiul  Petroşani; AS Hercules Lupeni – AS Şoimul Băiţa; „U” Petroşani – CS Inter Petrila; ACS Victoria Călan-AS Metalul Crişcior Brad.

Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii