POCA, Manager Sportiv

POCA, Manager Sportiv

Timp de citire: un minut

Diana Pirciu și Andrei Angelescu au fost lectorii cursului, celor  prezenți fiindu-le prezentate noțiuni de managementul voluntarilor și project management.
Voluntariatul în fotbal poate fi extrem de important din mai multe perspective. În primul rand, voluntariatul poate ajuta la susținerea cluburilor și organizațiilor de fotbal, permițându-le acestora să continue să se dezvolte și să ofere programe și activități pentru jucători, spectatori și comunități. În al doilea rând, voluntariatul poate oferi oamenilor oportunitatea de a se implica în sportul lor preferat și de a contribui la creșterea acestuia. Voluntariatul poate crea legături puternice între jucători, antrenori, oficiali, spectatori și comunitate, contribuind la crearea unei atmosfere pozitive și de susținere în jurul sportului.
Project managementul este important în fotbal deoarece permite cluburilor să-și planifice și să-și gestioneze proiectele cu eficiență și în mod organizat. Acest lucru ajută la atingerea obiectivelor sportive, precum și la optimizarea resurselor și a costurilor. Project managementul poate fi aplicat la nivelul clubului oferind ajutor în crearea unui sistem coerent și eficient pentru întreaga industrie a fotbalului. Președinții cluburilor din Vale s-au arătat încântați de acest proiect, care i-a ajutat să se redescopere.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii