PNL Hunedoara şi-a lansat / Candidaţii pentru locale 2016

PNL Hunedoara şi-a lansat / Candidaţii pentru locale 2016

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Duminică, la Deva, la Teatrul de Arte, noul PNL hunedorean a organizat un eveniment de lansare festivă a candidaţilor pentru posturile de primar la alegerile locale din 5 iunie 2016. Este vorba, în fapt, de doar 42 de candidaţi, rămânând să fie stabiliţi şi cei pentru celelalte primării, până la 69 câte sunt în judeţ.
La evenimentul de la Deva au participat, alături de candidaţi, copreşedintele Vasile Blaga, secretarul general al partidului Ilie Bolojan, primarul Aradului, Gheorghe Falcă, prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu, preşedintele CJ, Mureş Ciprian Dobre, primarul Caransebeşului, Marcel Velea, dar şi parlamentarii PNL, copreşedinţii PNL Hunedoara, Bogdan Ţîmpău şi Dorin Gligor, şi Adrian David – preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara.
Cu siguranţă, cel mai important mesaj transmis liberalilor a fost al deputatului de Hunedoara Carmen Hărău, care a insistat pe ideea de „unitate”: „Trebuie să fim uniţi pentru că, cu cât mai puţină omogenitate, cu atât au să apară mai multe fisuri prin care se pot strecura adversarii politici, pentru a ne crea probleme”.
Mihaela PETROŞAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii