Petroşani. Una dintre copertinele stadionului Jiul riscă să se desprindă

Petroşani. Una dintre copertinele stadionului Jiul riscă să se desprindă

Timp de citire: un minut

Altă dată o bijuterie care făcea cinste oraşului, astăzi, însă, una dintre cele mai moderne baze sportive din România riscă să devină o ruină.

Lăsând la o parte faptul că antrenorii Jiului tund iarba sau spală toaletele, nu putem să nu semnalăm faptul că după ce la un moment dat stadionul Jiul a fost ţinta hoţilor de fier vechi, acum, cele două copertine riscă să se desprindă. Repararea lor este necesară pentru a nu pune viaţa nimănui în pericol. Acesta este un semnal de alarmă pe care managerul Marin Tudorache îl trage: „Este nevoie ca acele două copertine metalice să fie revizuite pentru că riscă să se desprindă. De altfel, noi am vorbit de multe ori de aceste probleme. Trebuie vopsite şi mai apoi consolidate”.

Au trecut ani buni de când stadionul Jiul nu a fost supus unor lucrări de modernizare. Chiar oameni de fotbal au atras atenţia că bijuteria de altă dată a Văii ar fi putut să găzduiască meciuri de Liga I, în ciuda faptului că noi nu mai avem echipă în acest eşalon. „Pandurii putea foarte bine să joace meciurile din Liga I la Petroşani, şi nu la Severin dacă se discuta pe această temă, şi factorii locali ar fi refăcut baza sportivă. Acest lucru ar fi adus bani oraşului”, a declarat un oficial de la Pandurii Târgu Jiu.

Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii