Petroşani / Tentative de tâlhărie

Petroşani / Tentative de tâlhărie

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Un minor din Vulcan este suspectat de două tentative de tâlhărie care au avut loc în Petroşani, tânărul ameninţându-şi victimele cu un cuţit.
În dimineaţa zilei de 14 august, în jurul orei 9:00, ofiţerul de serviciu de la Poliţia municipiului Petroşani a fost sesizat de către o femeie în vârstă de 89 de ani cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa spre un cabinet medical din zona Piaţa Victoriei, din oraş, a fost acostată de un tânăr care i-a solicitat bani. Când bătrâna i-a spus că nu are bani asupra sa, tânărul a scos un briceag şi a ameninţat-o, după care a fugit, fără a o deposeda de bani sau bunuri.
În aceeaşi zi, după jumătate de oră, la sediul Poliţiei municipiului Petroşani s-a prezentat un bărbat în vârstă de 26 de ani, care a reclamat faptul că, în timp ce se deplasa pe strada Constructorul, din oraş, în jurul orei 09:15, a fost acostat de către un tânăr care avea un cuţit şi care a avut intenţia de a-l lovi. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Petroşani, care l-au identificat pe suspect – un minor în vârstă de 15 ani, din municipiul Vulcan –  l-au imobilizat şi l-au condus la sediul Poliţiei Petroşani.
Poliţiştii au stabilit că cele două persoane vătămate nu au suferit leziuni corporale şi nu au fost deposedate de bani sau bunuri.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de tentativă tâlhărie şi ameninţare, procurorul de caz dispunând cercetarea minorului în stare de libertate.
Mihaela PETROŞAN

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii