Petroșani. Ecologiștii îl susțin cu fermitate pe Tiberiu Iacob-Ridzi la alegeri

Petroșani. Ecologiștii îl susțin cu fermitate pe Tiberiu Iacob-Ridzi la alegeri

Timp de citire: 2 minute

Vineri, cea de a patra formațiune politică din municipiul Petroșani, și-a anunțat susținerea publică pentru Tiberiu Iacob-Ridzi și PSD la alegerile din 9 iunie. Reprezentantul formațiunii politice, Alin Suciu, spune că alături de Tiberiu Iacob-Ridzi, va reuși să implementeze proiectele ecologice pe care le are pentru Petroșani.

În prag de debut a campaniei electorale, încă un partid din Petroșani trece de partea lui Ridzi și a PSD-ului. Partidul Ecologist Român este a patra formațiune politică, care în cursa din 9 iunie îl va susține pe primarul în funcție al Petroșaniului, pentru un nou mandat.

La Petroșani, Partidul Ecologist Român, PER, va susține candidatura mea și lista de consilieri ai PSD în alegerile din 9 Iunie. Vreau să îi mulțumesc d-lui Alin Suciu, care este reprezentatul PER pe județul Hunedoara, pentru acest lucru, faptul că au acceptat să vină și să susțină PSD în alegerile locale de la Petroșani. Noi am avut și avem o colaborare foarte bună de multă vreme. Am discutat a grămadă de aspecte legate de ceea ce urmează să se întâmple în Petroșani în perioada următoare. Și, cu siguranță, o componentă importantă în ceea ce vrem să facem este și această latură a ecologismului. Ați văzut, eforturile pe care le face administrația publică în ultimii ani legat de ceea ce înseamnă protecția mediului și păstrarea unui mediu curat. Încă o dată îi mulțumesc domnului Suciu, dumnealui este petroșenean și cunoaște foarte bine realitățile din municipiul nostru” a spus Tiberiu Iacob-Ridzi, președinte interimar PSD Petroșani.

În urma unei analize făcute împreună cu colegii de la București am identificat foarte multe proiecte care au multe lucruri în comun cu cele pe care le-a propus și Tiberiu Iacob-Ridzi. Și, dintr-o dorință de a nu dilua voturile, pentru că știm foarte bine ce greu se fac majoritățile în consiliile locale, am luat hotărârea să fim alături de Tibi și de consilieri, de PSD, de fapt, în Petroșani, pentru că sunt multe proiecte pe care putem să le facem împreună și dorim să-i acordăm o mare încredere actualului primar. Și, cu micul ajutor pe care îl are și din partea noastră să poată să-și creeze o majoritate, astfel încât să nu mai depindă de nimeni și să poată aplice cu mai multă ușurință ideile, și firește să le pună în practică. De aceea cu fermitate susținem și am discutat cu colegii de aici, și cei de la București au fost de acord cu noi, să susținem candidatura lui Tiberiu Iacob-Ridzi și lista de consilieri locali urmând ca pe viitor multe dintre proiectele noastre să fi implementate. Noi suntem cei care susținem verdele, o natură sănătoasă, un aer curat, insistăm pe asta, și cred că în Petroșani, dacă e să luăm și din punct de vedere geografic, ecologiști ar trebui să aibă un cuvânt importat de spus

Partidul Ecologist Român este o formațiune ce la ora actuală are puțin peste 30 de membri la nivelul municipiului Petroșani. Nu a prea avut activitate sau membrii activi, dar chiar și așa orice susținere este importantă spune primarul în funcție și candidatul PSD, Tiberiu Iacob-Ridzi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii