Petroșani / A început campania de dezinsecție

Petroșani / A început campania de dezinsecție

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Luni, 20 iunie, a început Campania de dezinsecție a tuturor parcurilor și zonele verzi din Petroșani, dar și în zone aglomerate ale municipiului.

 

Substanță avizată de MS

Noaptea de luni spre marți a fost dedicată parcurilor mari ale Petroșaniului, precum și zonei centrului civic, Cartierul „Aeroport” și zona de agrement „Brădet”.

Primarul Petroșaniului a transmis din nou petroșenenilor că aceste campanii de dezinsecție se vor încadra în intervalul a trei luni de zile, fiind respectate toate normele și prevederile legilor în vigoare. A făcut un apel la persoanele cu probleme cardiace sau respiratorii să evite deplasarea în zonele unde se pulverizează cu soluția contra insectelor avizată de Ministerul Sănătății, fiind vizate în mod special căpușele, muștele și țânțarii.

„Lucrările de dezinsecție se desfășoară în trei etape, timp de 90 de zile, fiind efectuate cu un termonebulizator pe bază de ceață caldă și atomizoare. Dezinsecția se face noaptea, între orele 23.00 și 1.00, iar soluția folosită este AMPLAT, eficientă împotriva unui spectru larg de insecte și care are avizul Ministerului Sănătății – Comisia Națională pentru Produse Biocide. Rugăm persoanele cu probleme respiratorii sau cardiace, precum și copiii, să nu intre în raza directă de acțiune a echipamentelor cu care se pulverizează aceste substanțe”, a transmis primarul Tiberiu Iacob-Ridzi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii