Petroşani. 7.000 de lei pentru 18 costume de gimnastică

Petroşani. 7.000 de lei pentru 18 costume de gimnastică

Timp de citire: un minut

Concursul Național de Gimnastică Aerobică „Cupa Parâng” va ajunge în luna viitoare, în perioada 19-20 mai, la ediția a XVI-a. 

Primul concurs puternic al anului 
Conform unei adrese către Primăria Petroșani, conducerea Clubului Copiilor „Valea Jiului” Petroșani a solicitat sprijin financiar administrației publice locale, necesar pentru achiziționarea de echipament sportiv pentru echipa de gimnastică aerobică a instituției gazdă, competiție devenită tradițională și la care tinerii gimnaști petroșeneni își vor putea pune în valoare talentul și iscusința căpătată în antrenamentele săptămânale.
Această ediție de concurs național se prevede a fi una foarte căutată, în condițiile în care și-au anunțat prezența peste 200 de copii din cadrul cluburilor copiilor și palatelor copiilor din toată țara și, firește, și din Petroșani. Până acum au confirmat participarea echipe din București, din cadrul Palatului Național al Copiilor și din sectoarele 1 și 5, Arad, Brăila, Bălan, Baraolt, Caracal, Giurgiu, Gheorgheni, Iași, Oradea, Miercurea Ciuc, Ploiești și Slatina.

18 costume noi 
Având în vedere solicitarea adresată, primarul Tiberiu Iacob-Ridzi a inițiat un proiect de hotărâre care va fi dezbătut în ședința ordinară de la finalul săptămânii, prin care primăria va urma să aloce de la bugetul local suma de 7.000 lei. Această sumă reprezintă cheltuielile legate de achiziționarea unor costume de gimnastică pentru sportivi. Conform adresei și dacă consilierii vor vota proiectul, vor fi achiziționate 18 costume de gimnastică la prețul de 388 lei bucata, echipamentul sportiv actual a lotului de gimnastică aerobică pentru concursurile de anvergură (deci nu pentru antrenament) prezentând semne evidente de uzură și degradare. Fiind vorba în primul rând de imaginea clubului și a Petroșaniului, dar și de prestanța tinerilor sportivi, nici nu se putea altfel și de aceea nu credem că acest proiect va avea o problemă să treacă la vot.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii