Petroşani. 1.105 pachete cu produse alimentare de bază – distribuite 

Petroşani. 1.105 pachete cu produse alimentare de bază – distribuite 

Timp de citire: un minut

La Petroșani au ajuns săptămâna trecută pachetele cu alimente europene, distribuite în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate (POAD), tranșa a VI-a. Distribuirea lor s-a făcut prin Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Municipiului Petroșani.

Municipiului Petroșani i-au fost repartizate ca și data trecută 1.105 pachete, iar distribuirea acestora s-a făcut ca și dățile trecute către persoanele și familiile beneficiare de ajutor social, în număr de 350 persoane, precum și către familiile beneficiare de alocația pentru susținerea familiei, în număr de 375 persoane beneficiare, după cum ne-au informat primarul Tiberiu Iacob-Ridzi și directorul DAS, doamna Loredana Pit.
Diferența de pachete până la 1.105 va fi distribuită, în limita stocului disponibil, celei de-a treia categorii de beneficiari, respectiv persoanele aflate în situații critice de viață, persoanele dependente încadrate în grad de handicap grav și accentuat, aflate în situații de vulnerabilitate.
Joia și vinerea trecută, ZVJ a surprins zeci de persoane ce așteptau în fața ușii de la subsolul Direcției de Asistență Socială de pe strada Nicolae Bălcescu din Petroșani ca să își ridice pachetul cu alimente, de 25 de kg fiecare.
Distribuirea produselor s-a făcut pe baza actului de identitate și cu semnătura titularului în tabelul de evidență al celor de la DAS, pe baza evidențelor și anchetelor sociale efectuate în ultimul an de angajații instituției.
Fiecare pachet cu alimente cântărește 25 kg (greutatea exactă e de 25,36  kg) și conține următoarele produse alimentare neperisabile: 5 kg făină albă de grâu, 4 kg mălai, 800 g paste făinoase, 4 litri ulei, 2 kg zahăr, 4 kg orez, 5 conserve carne de vită, 3 conserve carne de porc, 5 conserve pateu de ficat de porc, 2 borcane compot de fructe, 1 borcan gem de fructe și un borcan de gem de fructe dietetic.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii