Petrileanul Borbei, / La superlativ în Italia

Petrileanul Borbei, / La superlativ în Italia

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Evoluții curajoase pentru cei doi români din echipa aliniată  de Lecce în victoria cu Virtus Entella.

 

Mondoprimavera spune despre Alex Borbei că „a avut o prestație la superlativ în prima lui apariție la echipa Primavera. Mereu atent și curat în intervenții, a controlat și a gestionat toate acțiunile adversarilor în cel mai bun mod posibil, împiedicându-i să înscrie”.

Jocul lui Cătălin Vulturar este caracterizat astfel: „Nu e rău pentru un băiat de vârsta lui la prima apariție cu echipa U19. Și-a jucat la maximum șansele, ajungând de mai multe ori în poziție de șut. A fost mereu gata să intervină pentru a zdrobi acțiunile de contraatac ale adversarilor”.

Alex Borbei este originar din Petrila, crescut de ASU Politehnica Timișoara și a semnat un contract valabil pe trei ani cu gruparea italiană.

Alex Borbei a transmis un mesaj emoţionant de despărţire prin intermediul site-ului oficial al alb-violeţilor: „Sincer să spun, nici nu ştiu cum au trecut cinci ani de zile. Rămân cu un sentiment de nostalgie, cu un ochi râd şi cu unul plâng. Am trăit momente foarte frumoase cu generaţia 2003, dar şi alături de seniori. Cumva îmi pare rău că am plecat acum. Mă leagă multe sentimente de această echipă! (…) Eu mi-am aşteptat şansa să joc şi am încercat să demonstrez ce pot când am debutat şi când am evoluat acum în noul sezon. Am încercat să-mi fac treaba cât mai bine şi sper că am reuşit acest lucru… Încrederea a venit din partea domnilor antrenori, atât din partea lui Octavian Benga, cât şi a lui Petru Ţurcaş, care mi-a fost antrenor de portari, le mulţumesc pe această cale. Am primit încredere şi din partea grupului şi din partea staff-ului (…) Le doresc multă baftă sezonul acesta colegilor, să ajungă acolo unde le este locul, în prima ligă, chiar şi în cupele europene în viitor. Îmi va fi dor de suporteri, de colegi, chiar de toţi. Şi de juniori, antrenori, de toată lumea!”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii