Petrileanul Alexandru Brobonea – un bucătar care a gătit pentru Bon Jovi...

Petrileanul Alexandru Brobonea – un bucătar care a gătit pentru Bon Jovi și marii miliardari ai lumii

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

• Eurobacșiș de… croazieră: 160.000 euro!

 

Ediția 20 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” l-a avut în prim plan pe Alexandru Brobonea, un „chef” în vârstă de 34 de ani, care a venit să demonstreze „chefilor” cât de priceput este în materie de gătit.

 

Brobonea este din Petrila. La Antena 1, concurentul a spus că lucrează ca pastry chef pe vase de croazieră, o meserie dificilă și plină de sacrificii. În timp ce a gătit rețeta aleasă special pentru „Chefi la cuțite”, Alexandru Brobonea a dezvăluit faptul că a cunoscut succesul încă de la vârsta de 18 ani, atunci când a început să fie foarte căutat datorită priceperii sale.

„Mă ajută cariera în acest concurs și experiența pe care am acumulat-o pentru că eu am gătit la o înaltă clasă, la high standard, am făcut și traininguri susținute de campioni mondiali în cofetărie. Am lucrat cu chefi mari”, a dezvăluit tânărul, convins că are tot ceea ce îi trebuie pentru ajunge mai departe în competiția „Chefi la cuțite”, sezonul 9.

Ca să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, Alexandru Brobonea a ales să facă niște cannoli învelit în ciocolată.

Cei trei jurați au degustat desertul tânărului de 34 de ani și apoi, când acesta a ajuns în platou, au putut afla detalii surprinzătoare despre el și cariera lui.

„Lucrez pe vase de croazieră de 12 ani, am gătit pentru Bon Jovi sau miliardari. Recent a venit la noi o doamnă în vârstă, proprietara celui mare mare lanț de farmaceutice din America. A lăsat bacșiș câte 3.000 de euro fiecărui ofițer și 1.000 de euro pentru restul angajaților. A dat 160.000 de euro bacșiș”, a fost dezvăluirea incredibilă făcută de concurent.

Chiar dacă a avut și ceva greșeli din punct de vedere al executării, Alexandru Brobonea a primit trei cuțite și șansa de-a merge mai departe, în bootcampul „Chefi la cuțite”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii