Petrila și Vulcanul au dat grosul jucătorilor de la Jiul

Petrila și Vulcanul au dat grosul jucătorilor de la Jiul

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Pentru o echipă nou promovată în liga a treia de fotbal, CSM Jiul Petroșani nu a arătat deloc rău pe teren.

 

Măcinată de nenumăratele cazuri Covid-19, Jiul a rezistat primului tur de campionat și din punct de vedere fizic, dar și financiar, dat fiind faptul că s-au făcut foarte multe teste Covid. Dacă Jiul are azi un lot închegat acest lucru se datorează și echipelor din liga a patra, din Valea Jiului care nu au spus nu cerințelor trupei din Petroșani. Astfel, CSM Vulcan i-a cedat Jiului pe jucătorii Arcuși, Farkaș, Moise, Pârvulescu și Simoneac, acesta din urmă a revenit între timp la Vulcan.

„I-am lăsat să plece pentru că îmi place ca jucătorul să evolueze. La noi la liga a patra nu ar fi evoluat. Acum mă bucur să văd cuvinte de laude la adresa foștilor mei elevi, în special la adresa lui Moise, un jucător cu foarte multe calități. Desigur, dacă ar fi rămas la noi, am fi fost mai închegați ca echipă, dar jucătorii nu ar fi evoluat” , a spus cu fair-play Dan Voicu.

O altă echipă din Vale, Inter Petrila, a dat la rândul ei grosul jucătorilor de la Jiul. Este vorba de jucătorii: Haring, Matei, Perșe, Kszeg, Mareș, Torkos, Filip, ultimul revenind între timp la Vulcan. „Nu am pus bețe în roate plecării acestor jucători chiar dacă forța noastră a slăbit. Dacă îi aveam în continuare la echipă cu siguranță am fi fost în față”, a explicat președintele Interului, Eugen Duma. Astfel Jiul are o echipă formă în totalitate din jucători din Vale. Ceea ce nu este deloc de neglijat.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii