Petrila / Peste 19 milioane de lei de la Ministerul Lucrărilor Publice,...

Petrila / Peste 19 milioane de lei de la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administraţiei

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

După anunțurile privind finanțarea fostelor zone miniere și implementarea unor proiecte integrate cu bani europeni, continuă veștile bune în privința viitorului localităților Văii Jiului și dezvoltării.

La finele săptămânii trecute, Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației continuă, prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020, proiectele care au drept obiectiv dezvoltarea și modernizarea infrastructurii educaționale și îmbunătățirea vieții populației. În acest sens, recent au fost semnate 24 de contracte noi de finanțare cu fonduri europene, de care vor beneficia IMM-urile, instituțiile publice și unități administrativ-teritoriale, printre care și din Valea Jiului.
Potrivit secretarului de stat hunedorean, Vetuța Stănescu, valoarea totală a noilor contracte va fi de 124.259.245 lei, din care 19.034.415,18 lei vor ajunge în orașul Petrila, prin proiecte care vor asigura dezvoltarea infrastructurii și creșterea calității vieții pentru petrileni.
Proiectele legate de Petrila, vizează, conform surselor guvernamentale oficiale, „îmbunătățirea calității vieții populației din orașul Petrila, județul Hunedoara, etapa a III-a”.
Trebuie subliniat că, în afară de un proiect din orașul Șomcuta Mare din județul Maramureș, în valoare de peste 23 de milioane lei, Petrila se află pe locul doi ca finanțare la aceste 24 de contracte de finanțare derulate prin POR, cu peste 19 milioane de lei.
Iată că se poate.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii