Petrecerea de botez a prichindelului: 3 sfaturi UTILE pentru mămici

Petrecerea de botez a prichindelului: 3 sfaturi UTILE pentru mămici

Timp de citire: 3 minute

Din punct de vedere religios, botezul are rolul de creștinare a bebelușului, astfel încât toate păcatele strămoșești ale acestuia sa fie iertate. Însă, pentru părinţi şi, în special, pentru mămici, botezul reprezinta ocazia perfecta pentru a-i ura bun venit pe lume prichindelului, alături de toate persoanele dragi și într-un mediu cat mai plăcut.

Tocmai ai născut și pregătirile pentru botezul micuțului iți dau bătăi de cap? Descoperă in acest articol câteva sfaturi care te vor ajuta sa organizezi cea mai reușita petrecere.

Iată 3 sfaturi UTILE de care să ții cont când organizezi petrecerea de botez:

1. Mizează pe o ținută lejeră

Dacă îţi dorești ca petrecerea de botez a prichindelului tau sa fie una intima, astfel încât tu, împreună cu partenerul tău şi toţi apropiaţii voştri să celebraţi, într-un cadru relaxat, venirea pe lume a micuţului, încearcă să eviţi ţinutele mult prea festive. Pe lângă faptul că o ţinuta simplă, lejeră, te va ajuta să te simţi confortabil, să dansezi şi să te bucuri la maximum de acest eveniment, realizarea ei nici nu va fi consumatoare de timp şi energie. În acest sens, poţi opta pentru una dintre fustele din colectia magazinului Hermosa, pe care sa o porţi împreună cu o cămaşă fără guler şi o pereche de botine. Fără îndoială, dacă vei avea în vedere acest sfat, vei bifa rapid găsirea ţinutei de pe lista cu detaliile organizatorice.

2. Alege cumparaturile online

Ținând cont ca abia ai născut și că starea ta fizică nu iţi permite să alergi dintr-un magazin în altul, dar şi de faptul ca iţi doreşti ca de la petrecerea de creştinare a micuţului tău să nu lipsească nimic, optează pentru cumpărăturile online. În acest mod, vei reuşi să planifici evenimentul până la cele mai mici amănunte şi să faci toate achiziţiile necesare pentru o petrecere reuşită, fără să depui eforturi colosale. De exemplu, poţi începe prin a căuta in magazinul online Mandiva invitațiile, mărturiile și toate aceste detalii a căror alegere ar dura, în mod normal, o veșnicie. Cu siguranță, dacă vei opta pentru shopping-ul online, nu doar că vei reuși să te scutești de eforturi inutile, dar vei organiza şi o petrecere de neuitat.

3. Redu din numărul invitaților

Un alt sfat pe care îl poți urma, în cazul în care iți dorești ca petrecerea de botez a celui mic sa fie reușită și să nu iți dea prea multe bătăi de cap, este acela de a reduce din numărul invitaților. Deşi părinții au tendința de a invita sute de persoane la un astfel de eveniment, trebuie să recunoști că, dintre toți cunoscuții tăi, doar cei foarte apropiați își doresc cu adevarat să fie alături de voi. Tocmai din acest motiv, dar și pentru a ușura organizarea petrecerii, poți să iei în calcul invitarea familiei şi a prietenilor şi să tai de pe listă numele persoanelor pe care voiai să le inviți doar din obligație.

Petrecerea de botez a bebelușului tău trebuie sa fie un prilej de bucurie, nu un factor de stres şi agitație. Ţine cont de aceste sfaturi și de faptul că un astfel de eveniment ar trebui să fie intim şi, fără doar şi poate, vei organiza o petrecere de botez pe care toţi cei prezenți şi-o vor aminti cu drag.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii