Pesediştii vulcăneni pe picior de plecare?

Pesediştii vulcăneni pe picior de plecare?

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Nu este încă oficial, dar din câte se aude, se pare că actuala conducere a organizaţiei municipale PSD Vulcan ar vrea să părăsească actualul sediu al partidului.

Acesta este situat

la Dincă, la parterul blocului denumit odinioară NATO, fiindcă era locuit de către familiile ofiţerilor care lucrau la fosta unitate militară din localitate. E un spaţiu încăpător, deţinut de Marian Coltescu, fostul preşedinte al pesediştilor vulcăneni, pe care acesta l-a amenajat, ca să corespundă desfăşurării şedinţelor şi altor scopuri legate de munca de organizaţie.

Or, după o oarecare

răcire a relaţiilor, intervenită după alegeri, între Gheorghe Ile şi Marian Coltescu, primului nu i-ar mai conveni să rămână în sediul acesta pentru care proprietarul a hotărât să ceară chirie. Una simbolică, ţinând seama de suprafaţa sălii şi de dotarea ei. Ca atare, nu ar fi exclus ca actualul preşedinte să decidă, în orice moment, mutarea într-un alt imobil a sediului organizaţiei PSD Vulcan. Şi, după toate probabilităţile, acesta ar urma să fie la parterul blocului din centrul vechi. Unde a fost sediul PRM, din care au fost daţi afară Ioan Dorel Şchiopu şi ai lui, apoi, casieria Pregoterm-ului şi acum sediul unei organizaţii non-profit. Sau ceva de genul acesta.

Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii