Performanță pentru arbitrajul hunedorean 

Performanță pentru arbitrajul hunedorean 

Timp de citire: un minut

Marți, în Sala sporturilor din Odorheiul Secuiesc, s-a disputat jocul decisiv contând pentru finala ligii 1 futsal dintre echipele  FC Odorheiu Secuiesc – CS United Galați.

Jocul viu disputat s-a încheiat cu scorul de 7-5 în favoarea echipei United Galați. De menționat că finala ligii 1 la futsal se dispută în sistem 3 din 5. Primele două jocuri au fost câștigate tot de United Galați cu scorul de 2-0.

Acest joc foarte important contând pentru finala ligii 1 la futsal a fost încredințat unei brigăzi de arbitri formată din: Florin Anca din Deva și Liviu Chita din Pitești. Arbitru de rezervă a fost desemnat Dîrjan Liviu. Observatorul jocului a fost Bogdan Sorescu din Ștefănești  Argeș.

„Precizez că discipolul  meu, Florin Anca, arbitru de Liga 1de futsal timp de 10 ani a atins cu delegarea la acest joc cea mai mare performanță a arbitrilor din județul Hunedoara! Sunt mândru de această mare performanță  a elevului meu și îi doresc mult succes în continuare!”, a fost mesajul lui Petru Spărios.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii