Pentru Universitatea Petroşani / 360 de minute de invincibilitate

Pentru Universitatea Petroşani / 360 de minute de invincibilitate

Timp de citire: un minut
Revenirea spectaculoasă a echipei de fotbal Universitatea Petroşani în Divizia Judeţeană a survenit odată cu schimbarea unor lucruri la nivelul băncii tehnice.
Cu o tradiţie de necontestat în fotbalul din zonă, oficialii petroşeneni şi-au dat seama că nu le stă bine să poarte haine de codaşi, au luat taurul de coarne şi au trecut la treabă. Aşa se face că din ciuca bătăilor Universitatea a ajuns să bifeze 360 de minute fără înfrângere, iar în perioada de invincibilitate a luat şase goluri şi a marcat 15 goluri.
Şi revenirea portarului de 43 de ani Marius Cucăilă lângă echipă a fost de bun augur, pentru că acesta a dat o mână de ajutor în obţinerea rezultatelor bune.
Cu 10 goluri, Ovidiu Popesc este golgheterul echipei, urmat de Ionuţ Gavriluţi, cu 6 goluri, cei doi fiind tunarii de necontestat ai studenţilor. De pe ultimul loc, cu un sigur punct, Universitatea a urcat pe locul 9, având planuri să urce în clasament şi în returul campionatului.
„La noi aproape toată echipa a marcat, inclusiv fundaşii şi mijlocaşii. Revenirea noastră a fost la meciul cu Metalul. Cei de acolo îşi şi pregătiseră o masă bogată după meci, convinşi fiind că or să ne bată, dar le-am stricat fiesta. Este o revenire de care ne bucurăm şi, în sfârşit, am  devenit un grup unit, pot spune chiar o adevărată echipă”, a  declarat un oficial al clubului universitar.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii