Pentru salvatorii hunedoreni. 136 de intervenții în 3 zile

Pentru salvatorii hunedoreni. 136 de intervenții în 3 zile

Timp de citire: un minut

În acest weekend, salvatorii hunedoreni au desfășurat 136 de misiuni și intervenții, majoritatea constând în gestionarea optimă a situațiilor de urgență și în acordarea primului ajutor medical calificat.

Echipajele SMURD au răspuns prompt în 115 cazuri, cele mai multe solicitări fiind gestionate de către Detașamentul Hunedoara – 22 intervenții, Detașamentul Deva – 19 intervenții și Detașamentul Petroșani – 11 intervenții.

În această perioadă, pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru stingerea a 2 incendii.

Unul dintre ele s-a produs la un apartament din municipiul Brad, fiind distruse total sau degradate mobila din bucătărie și din încăperile locuinței, iar întreaga instalație electrică a ars, cauza probabilă fiind un scurtcircuit produs la sistemul de alimentare cu energie electrică.

În urma celui de-al doilea incendiu au ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 2 hectare și baloți de paie, în localitatea Bălățar, comuna Bretea Română, cauza probabilă fiind flacăra deschisă.

De asemenea, în aceste 3 zile, pompierii au participat la 9 acțiuni în sprijinul  Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara, au asigurat măsurile P.S.I, la 2 accidente rutiere, iar alte 8 au constituit diferite intervenții realizate în sprijinul comunității.

În continuare, pompierii militari hunedoreni vor fi la datorie,  24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situațiilor de urgență şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate, ne asigură ISU Hunedoara

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii