Pentru reînceperea competițiilor la copii și juniori / Mingea e în terenul...

Pentru reînceperea competițiilor la copii și juniori / Mingea e în terenul părinților

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Președintele AJF Hunedoara, Cristian Petrean, a avut o întâlnire online cu reprezentații cluburilor din județ.

 

S-a discutat despre reluarea competițiilor la nivel de copii si juniori, care au fost înghețate de mai bine de un an din cauza pandemiei.

„Acum așteptăm și consimțământul părinților. Noi am decis să le redăm copiilor activitatea sportivă, fie că vor fi trei cluburi sau mai multe. Le-am explicat protocolul medical, am propus soluții pentru a le facilita testările pentru COVID-19. Așteptăm un răspuns pe 29 aprilie, de la ora 12:00, când vom avea din nou o întâlnire online. Apoi vom găsi o modalitate de desfășurarea a meciurilor. Este important ca juniorii să aibă din nou competiții. Acesta este și scopul: să se joace. Vedem care va fi receptivitatea în rândul părinților”, a spus Petrean. Oamenii de fotbal din Valea Jiului au salutat inițiativa și au mărturisit că își doresc reînceperea competițiilor pentru copii și juniori.

„Copiii au nevoie de mișcare. Noi i-am mai folosit și în meciul seniorilor, dar aștept cu interes reluarea competițiilor pentru juniori și copii”, a spus președintele de la Minerul Uricani, Vasile Scurtu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii