Pentru Primăria Petrila / AUR merge pe mâna lui Andronache, fost, printre altele,...

Pentru Primăria Petrila / AUR merge pe mâna lui Andronache, fost, printre altele, peremist

Timp de citire: 2 minute

Emanuel Andronache, fost peremist, este unul dintre contracandidații lui Vasile Jurca în cursa pentru primăria orașului Petrila. El este susținut de partidul AUR.

Trebuie să trecem de la faza de asfaltări și trotuare în anii electorali, și să facem în așa fel încât să dezvoltăm comunitatea, asta crede, Emanuel Andronache, candidatul AUR pentru primăria orașului Petrila. Vineri, într-un cadru festiv, în mijlocul comunității, și-a lansat oficial candidatura.

Bineînțeles fiind într-un partid care a crescut în 3 ani de la 9 la 20%, era foarte clar, că acest partid va propune un candidat care să aibă ca principal obiectiv câștigarea primăriei, nicidecum doar participarea în competiție. Cred că acest oraș are nevoie, pe lângă acele proiecte de 30 de ani, hai să mai punem două borduri, să tundem gardul viu sau să vopsim pomi, cred că trebuie să trecem la un alt nivel de dezvoltare și anume: parcări supraetajate, panouri fotovoltaice pe blocuri, nu lucrări ca cele care s-au întâmplat cu iluminatul public, care a distrus trotuarele. În fiecare ciclu electoral primarii promit locuri de muncă, noi trebuie să promitem sprijinirea antreprenorilor locali pentru a-și dezvolta sau crea afaceri și a crea locuri de muncă”, a spus Emanuel Andronache, candidatul AUR pentru primăria Petrila.

La consiliu local, lista are pe primele poziții oameni de afaceri, se continuă cu oameni profesioniști, femei, tineri, pensionari, câte un reprezentant din fiecare categorie socială.

Nici eu nu voi lucra ușor cu colegii mei. Eu sunt din domeniul învățământului, bugetar, am colegi oameni de afaceri, va trebui să combinăm toate ideile în momentul în care creionăm planul electoral, deja nu este ușor, dar avem un avantaj enorm. Preluând din mai multe părți idei, cu siguranță, vom ajunge la un plan bun, realist, și realizabil”, a mai adăugat Andronache.

La lansarea candidatului pentru primărie și a candidaților pentru consiliul local au participat și reprezentanții partidului la nivel județean și ceilalți candidați AUR din Valea Jiului. Susținerea reciprocă este esențială consideră auriștii care văd o dezvoltare individuală a localităților doar printr-o dezvoltare integrată a Văii Jiului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii