Pentru Minerul Uricani / Tur de campionat slab

Pentru Minerul Uricani / Tur de campionat slab

Timp de citire: un minut
„Vom sprijini şi pe mai departe activitatea fotbalistică, pentru că prefer să-i ştiu pe copii la fotbal decât în cârciumi sau la jocurile de noroc”, a declarat primarul Dănuţ Buhăescu.
Minerul Uricani s-a chinuit în prima parte a campionatului, evoluţia de pe teren neridicându-se la nivelul aşteptărilor. Doar locul 12 din 14 participante este puţin pentru o echipă care altă dată se bătea pentru primul loc pe judeţ. Două victorii, două egaluri şi 9 înfrângeri reprezintă un bilanţ negru pentru uricăneni, care speră să mai dreagă busuiocul în returul de campionat. 15 goluri marcate, 33 de goluri primite şi o zestre de doar 8 puncte stau în faţa liniei de clasament a echipei ajutate de către Primăria Uricani şi în acest sezon.
„Sprijin activitatea sportivă din oraş şi în mod firesc sportul rege, fotbalul. Mă bucur că aceşti copii au o zonă unde să se manifeste şi prefer să-i ştiu pe aceşti copii pe terenul de fotbal decât la cârciumi sau la jocurile de noroc. Nu le-am cerut rezultate deosebite, pentru că nici sprijinul nostru nu este unul consistent din punct de vedere financiar. Merită sprijinul nostru în continuare şi vom fi lângă antrenori şi jucătorii care sunt încă foarte tineri şi cred că aceasta este cea mai mare satisfacţie: faptul că tinerii au unde să-şi desfăşoare activitatea”, a declarat primarul din Uricani, Dănuţ Buhăescu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii