Pentru CSM Jiul Petroşani / Primăria Petroşani a alocat bani mulţi

Pentru CSM Jiul Petroşani / Primăria Petroşani a alocat bani mulţi

Timp de citire: un minut

Este foarte adevărat că anul acesta Primăria Petroşani a investit sume de bani deloc de neglijat în activităţile de la CSM JIUL Petroşani, 230.000 de lei, bani foarte mulţi.

Tot la fel de adevărat este faptul că performerii care ar fi fost în măsură să fie în centrul atenţiei au luat partea mai mică a leului. Aşa se face că, spre fotbal, sumele au fost unele de austeritate, în condiţiile în care s-a vorbit despre o performanţă fotbalistică la nivel naţional. Alte cluburi din municipiul Petroşani urmează sa primească sume de bani, în perioada următoare, conform  prevederilor Legii 350.

„Vom cere ca aceşti copii de la fotbal să fie premiaţi şi chiar vom înainta o cerere oficială în acest sens. Alţi copii din Vale au fost premiaţi de alte primării pentru un loc zece, aşa că aşteptăm şi noi să fim luaţi în seamă”, a declarat managerul Marin Tudorache.

E frumoasă combativitatea oficialilor Jiului pentru recompensarea juniorilor, însă, să nu uităm că dacă Primăria Petroşani nu ar fi acceptat să preia Jiul în cadrul clubului municipal, acesta nu ar mai fi existat. Asta o scriem din spirit de fair-.play.

Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii