Pentru copiii din Hunedoara, Atelierul Moșului și patinoarul s-au deschis

Pentru copiii din Hunedoara, Atelierul Moșului și patinoarul s-au deschis

Timp de citire: un minut

Astăzi, 6 decembrie, la ora 18:00, se deschide patinoarul din Hunedoara. Acesta este situat lângă stadion, în partea stângă a parcării supermarket-ului Kaufland. Patinoarul funcționează de luni până joi după un program scurt, 16-19. Vinerea de la ora 14:30 se deschide patinoarul, iar în week-end, începând cu ora 10, oricine dorește poate să facă câteva ture cu patinele, cât poate rezista frigului. Costul biletelor este acceptabil, 5 lei pentru 3 ore. Cine nu are patine le poate închiria.

Dacă nu le place la patinoar, copii între 5 și 10 ani pot merge la Atelierul lui Moș Crăciun. Atelierul dă posibilitatea copiilor să creeze diverse lucrări sau să joace diverse jocuri.  Înscrierile pentru participarea la atelier s-au desfășurat în perioada 21-28 noiembrie. Evenimentul a fost mediatizat prin intermediul afișelor lipite inclusiv la școli și grădinițe. Cadrele didactice mai pot și acum să obțină o programare, trimiţând un mail la primărie.

Primii copii înscriși de educatoarele și învățătoarele lor au deschis cea de-a patra ediție a Atelierului lui Moș Crăciun chiar ieri. Lor li s-a alăturat și primarul Dan Bobouţanu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii