Pentru că în parlament ne-a reprezentat interesele doar de vreo 7 ori,...

Pentru că în parlament ne-a reprezentat interesele doar de vreo 7 ori, vă prezentăm / 7 motive pentru care tovarăşul Laurenţiu Nistor trebuie musai reales la Plenara PSD. Pesedişti din toate colţurile judeţului, treziţi-vă!

Timp de citire: 3 minute

În cadrul contactului nemijlocit, al amplului dialog care are loc între conducerea superioară de partid şi masele de pesedişti, de oameni ai muncii de la municipii, oraşe şi sate, în această perioadă de puternică efervescenţă politică şi de muncă ce precede alegerile pentru conducerea PSD Hunedoara, tov. Laurenţiu Nistor se pregăteşte pentru reînscăunare.

Tovarăşul Laurenţiu Nistor a vizitat toate zonele judeţului, inclusiv centrele muncitoreşti cu glorioase tradiţii revoluţionare. Colectivele de oameni ai muncii au făcut oaspetelui călduroase primiri. Aflând de vizitele tovarăşului Nistor, numeroşi pesedişti au ţinut să îi ureze bun sosit şi să-şi manifeste dragostea fierbinte faţă de partid, faţă de conducerea sa înţeleaptă dovedită în comuna Şoimuş şi pe băncile Parlamentului, pe care le freacă de câţiva ani.
Plenara filialei judeţene, ale cărei lucrări se vor derula în curând, marchează o nouă etapă în întreaga desfăşurare a operei de construcţie social-democrată în patria noastră, o bornă roşie pe drumul devenirii Hunedoarei şi patriei noastre.
La baza dezbaterilor va sta analiza clarvăzătoare cuprinsă în direcţiile trasate de tovarăşul Victor Ponta, care a examinat cu profunzime, forţă de convingere şi înalt spirit al responsabilităţii faţă de popor şi faţă de cauza dreaptă a social-democraţiei în lume complexele probleme ale făuririi societăţii multilateral dezvoltate la nivel de judeţ.
Tov. Victor Ponta a imprimat organizaţiei judeţene o orientare principială, axată pe aspectele fundamentale ridicate de obiectivele ce ne stau în faţă şi care, suntem siguri, va stimula dezbaterile vii, creatoare, la care vor participa activ reprezentanţii pesediştilor din întreg judeţul.
Delegaţii la alegeri îşi vor exercita mandatul încredinţat de organizaţiile municipale, orăşeneşti şi comunale în spiritul unei reale democraţii de partid, vor discuta în mod critic şi, mai ales, autocritic activitatea din toate domeniile, îşi vor aduce contribuţia la definitivarea orientărilor pentru noua etapă în care intrăm. Lucrările vor ilustra în modul cel mai limpede unitatea deplină de gândire şi de voinţă a întregului partid angajat cu însufleţire în marea operă istorică de ridicare continuă a României pe noi trepte ale civilizaţiei socialiste.
Se poate spune că niciodată unitatea partidului, a poporului hunedorean, în jurul tovarăşului Laurenţiu Nistor, nu a fost atât de puternică decât astăzi.


Drept urmare, a fost deja formulată lista celor 7 motive pentru care Laurenţiu Nistor trebuie reales la Plenara PSD de luna aceasta:
1. Tov. Nistor şi-a interpus apropiaţii, colegi, ori chiar parteneri de afaceri, în conducerea executivă şi consiliile de administraţie ale CEH SA şi SNÎMVJ SA. Îi nominalizăm aici pe Daniel Andronache, Aurel Niculescu şi Gheorghe Bobar, însă lista este mult mai complexă. Cel puţin în privinţa CEH SA, rezultatele au fost dezastruoase: insolvenţă iminentă, datorii uriaşe către stat, terţi aduşi în pragul falimentului, anchete ale DNA.
2. Deşi sărăcia este cuvântul de ordine în întreg judeţul, apropiaţii d-lui Nistor din minerit şi energie au ajuns, ca directori, la salarii de încadrare de până la 24.300 de lei (şi venituri lunare efective de peste 40.000 de lei), iar ca membri ai consiliilor de administraţie au ajuns la indemnizaţii de până la 31.388 de lei lunar.
3. Tov. Nistor a fost recrutat de Securitate sub numele conspirativ „Nistorescu Lucan”.
4. Familia sa şi-a făcut parte, tovărăşeşte, la bănetul public, fiind implicată cu folos în firme care au lucrat pentru entităţi de stat.
5. Tov. Nistor a aburit constant, luni la rând, un întreg judeţ cu privire la investiţii chinezeşti menite să facă economia hunedoreană să duduie. Fireşte, discuţiile nu au mai avut vreo finalitate.
6. Tov. Nistor a tăcut mâlc în ciuda scandalurilor repetate de corupţie din judeţ, care ar fi putut aduce un capital electoral imens pentru PSD, deoarece şi familia sa a fost conectată la banul public.
7. Activitatea sa parlamentară lasă de dorit. Deşi judeţul abundă de probleme, în actualul mandat de deputat n-a regăsit decât 7 (şapte) subiecte de întrebări şi interpelări. În rest, tov. Nistor a participat doar la semnarea în turmă a unor proiecte legislative, neavând iniţiative personale.
Fireşte, lista meritelor tov. Nistor este mai lungă. Cam cât foamea hunedorenilor pauperi…

Jurnalist cu experiență, activează în media din anii '90. A fondat și conduce publicațiile Hunedoara Plus, Ziarul Văii Jiului, Timiș Plus și agenția de publicitate și relații publice Confort Media.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii