Pentru că a fost reziliat contractul cu Termogaz, Primăria Lupeni închiriază acum...

Pentru că a fost reziliat contractul cu Termogaz, Primăria Lupeni închiriază acum personal calificat pentru domeniul schiabil

Timp de citire: un minut

La data de 20 martie Termogaz a trimis Primăriei Lupeni o notificare prin care anunța că începând cu 1 aprilie ”asociatul second SC Termogaz Filiala Wolvesland SRL se retrage din contractul de asociere în participațiune”. Termogaz a predat  pe bază de proces verbal de predare-primire stația de pompe, TS3-ul, casieriile și sistemul ski data.

În aceste condiții Primăria Lupeni va trebui să închirieze personalul specializat, care trebuie să aibă toate licențele și autorizațiile prevăzute de lege. În Valea Jiului una dintre firmele cu personal specializat în transportul pe cablu este Comexim. Contractul de închiriere de personal se va încheia pe o perioadă de 5 ani, pentru suma anuală de 720.000 lei, pentru anul acesta fiind alocați 240.000 lei. Pentru alegerea furnizorului de personal se va face o licitație. Este nevoie de 10 persoane pentru telegondolă, 9 pentru telescaun, două persoane pentru ratrac, două la pompe, alte două persoane pentru îngrijirea pârtiilor și 4 paznici.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii