Pentru AJF Hunedoara / Încă un proiect de succes

Pentru AJF Hunedoara / Încă un proiect de succes

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Hu­ne­doara a organizat un nou proiect, la care au fost implicaţi on line iubitorii fotbalului. De data aceasta au fost incluși copiii şi juniorii.

 

Proiectul „Clubul meu este învingător”, susţinut de JSport.ro& Grosvenor SCM, a ajuns la final conform site -ului AJF Hunedoara.

În concursul la care au fost implicate clu­bu­rile cu activitate exclusivă de copii şi ju­ni­ori, locul I a fost ocupat de ACS Viitorul Şoimuş (reprezentat la premiere de Laura Alexia Saraol şi de Alin Alex Avram). Viitorul a fost recompensat cu diplomă, cupă, două seturi de măşti din partea @Grosvenor SCM şi o minge din partea celor de la JSport.ro.

La futsal a câştigat echipa de la Liceul cu Program Sportiv „Cetate” Deva (reprezentată la premiere de prof. Adrian Cristian Liga şi de ec. Amalia Catană) recompensată cu di­plomă, cupă, două seturi de măşti din partea Grosvenor SCM şi o minge din partea celor de la JSport.ro iar ACS West De a (re­pre­zentată de Eduard Daniel Kovacs), clasată pe locul secund, a primit o diplomă, două seturi de măşti din partea Grosvenor SCM şi o minge din partea celor de la JSport.ro

Duelul galeriilor a fost câştigat de repre­zen­tanţii ACS Viitorul Şoimuş care au fost pre­miaţi cu diplomă, două seturi măşti din par­tea Grosvenor SCM şi o minge din partea celor de la JSport.ro

Festivitatea de premiere a fost oficiată din partea AJF Hunedoara de către preşedintele Cristian Petrean şi de Adrian Fodor, res­pon­sabilul Departament Competiţii din cadrul aceleiași asociaţii.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii