Pentru AJF Hunedoara / Încă o palmă

Pentru AJF Hunedoara / Încă o palmă

Timp de citire: un minut
Metalul Crişcior este cea de-a treia echipă care îşi anunţă retragerea din campionat. Neoficial motivul ar fi amenzile mari pe care forul judeţean le dă echipelor din acest eşalon. Este posibil ca numărul formaţiilor retrase să ajungă la cinci, dacă şi Aurul Certej şi Hercules Lupeni vor lua această decizie. 
Metalul Crişcior este cea de-a treia echipă din campionatul judeţean care îşi anunţă retragerea, după ce aceasta nu s-a prezentat la partida de campionat cu Inter Petrila. Cetate II Deva şi Gloria Geoagiu sunt alte două formaţii care s-au retras în acest sezon şi se pare că şirul abandonurilor nu se va opri aici. Pe lista cu posibile renunţări se mai află Aurul Certej şi Hercules Lupeni.
„Şi acesta va fi doar începutul, pentru că este inadmisibil să ni se pună pumnul în gură şi să nu ne lase să vorbim. Şi patronul meu, Nelu Haţegan, a spus că, dacă se va continua în acest ritm, va retrage echipa Hercules Lupeni din campionat. Unde s-a mai văzut ca noi să fim judecaţi de observatorii care au asistat la meci şi care au acordat note mari arbitrilor?! Este un semnal de alarmă tot ceea ce se întâmplă acum în fotbalul mic. Eu şi acum repet că nu voi plăti amenda de 450 de lei care mi-a fost dată pe nedrept. Voi fi vehement şi nu voi renunţa la principiile mele. Nimeni nu mă va opri să vorbesc şi să spun lucrurilor pe nume”, a declarat Dan Voicu, antrenorul lui Hercules. Tot mai multe echipe din judeţ îşi exprimă nemulţumirea faţă de numărul mare a amenzilor primite, dar şi de tratamentul diferenţiat de care se bucură unele cluburi. Cert este că e nevoie de o schimbare, altfel riscăm să se scufundăm şi la acest capitol unde fotbalul este la nivel amator şi plăcerea de a juca este înainte de orice.
Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii