Pentru absolvenţi / Bursa locurilor de muncă

Pentru absolvenţi / Bursa locurilor de muncă

Tineri absolventi consulta listele cu posturi disponibile, inainte de a intra la Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi, organizata de Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti (AMOFM), in Bucuresti, vineri, 25 septembrie 2009.

Timp de citire: un minut
Vineri, 25 septembrie 2015, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Hunedoara organizează o nouă ediţie a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi, în cadrul unei acţiuni ce va avea loc pe plan naţional.
În fapt, acţiunea se va desfăşura şi în reţeaua teritorială a judeţului Hunedoara, în localităţile Deva, Simeria, Hunedoara, Orăştie, Călan, Haţeg, Petroşani, Lupeni, Vulcan, Brad, vineri, între orele 9 şi 13.
Organizatorii spun că obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare pentru absolvenţi, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea, în timpul cel mai scurt.
De notat că angajatorii pot beneficia de subvenţii, conform prevede­rilor Legii nr. 76/ 2002, dacă oferă absolvenţilor oportunitatea de a ocupa locurile de muncă pe care le au disponibile.
Cei de la AJOFM Hunedoara mai amintesc absolvenţilor înregistraţi la agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă faptul că pot beneficia de prime de încadrare, urmare a angajării cu normă întreagă, pe o perioadă mai mare de 12 luni.
Agenţii economici din judeţ pot depune oferte de locuri de muncă vacante până în data de 25 septembrie 2015 la sediul AJOFM din Deva sau la cea mai apropiată agenţie locală pentru ocuparea forţei de muncă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii