Pe zăpadă, la Deva se tunde iarba

Pe zăpadă, la Deva se tunde iarba

Timp de citire: 2 minute

Fenomen inexplicabil în această dimineaţă în Deva. Deşi ningea încontinuu, la intrarea în municipiul reşedinţă de judeţ, câţiva harnici tundeau iarba de zor.

În ultima vreme s-a tot vorbit că nu ar fi în regulă ca autorităţile să fie luate prin surprindere de venirea iernii. Dar se pare că, din nou, planurile au fost date total peste cap. Afară ninge, primul strat de zăpadă s-a aşternut, dar autorităţile tot nu au fost pregătite. Nu vă speriaţi: nu a nins atât de mult încât să apară blocaje în trafic, iar oamenii au mai putut ieşi din case. Altul este motivul uimirii generale. A nins, dar iarba nu a fost tunsă la timp. Doar asta ar putea fi explicaţia fenomenului petrecut în această dimineaţă în Deva, când se tundea iarba de zor.

Probabil din lipsă de personal, cei de la Serviciul Public de  Întreţinere şi Gospodărire Municipală Deva au cerut întăriri, aşa că în peisaj, gata echipaţi, au apărut şi câțiva deţinuţi de la Penitenciarul Bârcea Mare.

Să vedem ce au de spus reprezentanţii administraţiei locale.

„Primăria Deva a primit mai multe sesizări din partea cetăţenilor cu privire la aspectul neîngrijit a două parcele de teren aflate în vecinătatea hipermarketului Auchan. Poliţia locală a procedat  la identificarea proprietarilor şi la avertizarea acestora cu privire la obligația pe care o au de a-și întreține terenurile. Cele două terenuri fac obiectul unui litigiu a cărui finalizare implică o perioadă lungă de timp, iar proprietarii nu au fost identificați toţi. Cei găsiți vor fi sancționați iar terenurile vor fi salubrizate de către SPIGM Deva”, a declarat Mona Voinescu, purtător de cuvânt Primăria Deva.

Foarte probabil că, astă vară ori mai spre toamnă, atunci când ar fi trebuit să fie cosmetizate zonele verzi, Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală Deva se afla în concediu de odihnă.

Şi pentru că mai mult ca sigur că şi dumneavoastră aţi rămas uimiţi de acest fenomen, vă lăsăm să luaţi aminte cum se poate tunde iarba pe timp de iarnă.

Andreea PATRICHE

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii