Pe strada Preparaţiei din Vulcan: Turnuri şi bălţi

Pe strada Preparaţiei din Vulcan: Turnuri şi bălţi

Timp de citire: un minut

Un comentariu postat, pe zvj.ro, la articolul în care-i aminteam primarului Gheorghe Ile despre promisiunea făcută în legătură cu strada Morii din Vulcan m-a făcut să caut, în folderul cu fotografii, câteva imagini reţinute nu demult de către pixelii aparatului meu digital.

Dacă vă uitaţi

la data care au fost făcute, vă veţi da seama că ele datează din 20 octombrie. Vă rog să mă scuzaţi, domnule Vasile, semnatarul comentariului, că, deşi intenţionam să le „bag” pe ţeavă, am uitat de ele. Nu sunteţi singurul care spune că perimetrul cuprins între blocurile F4, F5, F6 şi F7 de pe strada Preparaţiei bălteşte după fiecare ploaie. Un vecin al dumneavoastră, pescar şi mai glumeţ din fire, mi-a zis odată că să vin, ca să-i fac nişte poze cum pescuieşte în bălţile astea.

Acum, pentru că

am dat drumul acestui text şi imaginilor aferente, poate că domnul Ile, pe care de trei ani îl bateţi la cap, va trece acum, ca să vadă ce-i acolo, iar nu doar la alegeri, cum afirmaţi dumneavoastră că v-a obişnuit primarul. Pe de altă parte, stau şi mă mir că, în toate proiectele discutate în şedinţele de consiliu local, nu am auzit nimic referitor la ceva reparaţii care să se execute în zona aceasta, de peste drum de liceu, cum mergi spre Preparaţia Coroeşti. Părerea mea este că domnul consilier local Spiridon Simion ar trebui să fie mai combativ, iar solicitările lui în privinţa asta să devină, iertată-mi fie exprimarea, mai agresive. De ce l-am amintit pe dumnealui? Simplu. Fiindcă domnia sa locuieşte mai jos de bisericuţa din Coroeşti, iar drumul spre casă şi-l face zilnic trecând pe lângă F4. Chiar şi atunci când plouă.

Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii