Pe podium la sporturi olimpice / Rache de la Ştiinţa Petroşani

Pe podium la sporturi olimpice / Rache de la Ştiinţa Petroşani

Timp de citire: 2 minute

Faţă de anul trecut, când gimnastele de la CNS Cetate Deva şi-au tăiat partea leului din ierarhia sporturilor olimpice, de data aceasta podiumul a fost împărţit între reprezentantele a trei discipline, printre acestea şi o sportivă din Vale. 

Astfel, pe primul loc se situează judoka Mihaela Chiss de la Sport Club Municipal Deva, antrenată de Mugurel Virgil Ciucă şi Ramona Enache. Rezultatele ei din 2017 au cuprins o medalie de bronz la Campionatul European de Judo de la Maribor (Slovenia), o medalie de aur în Cupa Europei de la Packs (Ungaria) şi o medalie de argint în Cupa Europei de la Arad, toate la juniori, pe plan internaţional, titlurile de campioană naţională U-21 la Campionatul Naţional (CN) de Juniori şi CN de Tineret de la Drobeta Turnu Severin, precum şi cel de vicecampioană naţională U-21 cu echipa la CN pe Echipe de la Cluj în competiţiile interne.

Locul al doilea este ocupat de Maria Tania Rache  de la CS Ştiinţa Petroşani, antrenată de Claudiu Moldovan. Rache este vicecampioană europeană la individual la taekwon-do WTK – devenit sport olimpic anul trecut – la Campionatele Europene de cadeţi de la Budapesta şi campioană naţională la CN de la Botoşani.
Pe locul trei este gimnasta Ioana Teodora Crişan de la CNS Cetate Deva, antrenată de Liliana Cosma, Florin Cotuţiu şi Adela Popa. Ea a fost campioană naţională cu echipa, vicecampioană naţională la echipe şi sărituri, medaliată cu bronz la CN de la Ploieşti, locul 4 la bârnă şi locul 6 la paralele la Cupa Mondială de Gimnastică Artistică de la Osijek (Croaţia).
Clasamentul primelor zece locuri la sporturi olimpice este completat de Denisa Golgotă (gimnastică artistică, CNS Cetate Deva, antrenori Liliana Cosma, Florin Cotuţiu şi Adela Popa) – câştigătoarea trofeului din 2016, Luminiţa Boroş (tir cu arcul, SCM Deva, antrenor Viorel Hăbian), Denisa Iuliana Fodor (lupte libere, CNS Cetate Deva, antrenor Suraj Livius Moravan), Victor Ştefan Iacob (nataţie, CS Hunedoara, antrenor Dan Ardelean), Bogdan Şitoianu (atletism, CNS Cetate Deva, antrenor Mihai Luca), Daniel Călin (tir cu arcul, SCM Deva, antrenor Viorel Hăbian), Andrei Răzvan Deliu (atletism, CNS Cetate Deva, antrenor Florin Bucur) – aceştia doi la egalitate pe locul 9 – şi Raluca Mera (nataţie, CS Hunedoara, antrenor Dan Ardelean).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii