Pe lângă eleganţă şi confort, Palatul Cultural Lupeni va asigura şi siguranţă

Pe lângă eleganţă şi confort, Palatul Cultural Lupeni va asigura şi siguranţă

Timp de citire: un minut

În momentul de faţă mai multe instituţii publice destinate evenimentelor de masă sunt investigate de autorităţi, în special de inspectori ISU.

La Petroşani, Universitatea, Hotel Rusu, Casa de Cultură Petroşani sunt unele dintre locaţiile inspectate, dar nu singurele. Dacă sala de spectacole a Casei de Cultură se pare că este nesigură în caz de incendiu, cutremur, sau altă calamitate similară, sălile modernizate sunt cu totul altfel. Aşa va fi şi sala de spectacole de la Palatul Cultural Lupeni.

Proiectul de reabilitare a Palatului Cultural Lupeni a ajuns la pasul achiziţiei de mobilier. 326 de fotolii de teatru vor fi instalate în sala de spectacol a Palatului Cultural Lupeni. Furnizorul va trebui neapărat să asigure şi montajul acestor fotolii, dar şi întreţinerea lor. În momentul de faţă nu a fost stabilit furnizorul mobilierului. Acesta va fi stabilit cel mai devreme în data de 23 noiembrie. Valoarea estimată a mobilierului este de 366.548 lei, bani alocaţi prin  Programul Operaţional Regional – POR, Axa prioritară 1, DMI 1.1.

Comanda va trebui onorată în 42 zile, începând de la data atribuirii contractului.

Sonia LIBERESCU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii