Pe drumurile Văii Jiului / Vestul Sălbatic

Pe drumurile Văii Jiului / Vestul Sălbatic

Timp de citire: un minut

În ultima zi a lunii iunie, poliţiştii hunedoreni au depistat, în Valea Jiului, mai multe persoane care au încălcat codul rutier, fie conducând sub influenţa alcoolului, fie imprudent.

Astfel, marţi, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Aninoasa au efectuat o acţiune în urma căreia au depistat în trafic doi bărbaţi de 40 şi 63 ani, din Valea Jiului, care au condus autoturisme pe raza oraşului Aninoasa, deşi au consumat băuturi alcoolice. În urma testării şoferilor cu aparatul alcooltest, rezultatele au indicat concentraţii de 0,11 şi 0,30 mg­/l, alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, un bărbat de 45 de ani, din Petroşani, care conducea un autoturism pe DN 66A, a fost sancţionat contravenţional pentru că a efectuat o depăşire neregulamentară, în zona de acţiune a indicatorului depăşirea interzisă.

Cei doi şoferi care au fost depistaţi în trafic conducând autoturisme sub influenţa băuturilor alcoolice au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de 1.755 de lei, în timp ce al treilea bărbat a fost sancţionat cu amendă în cuantum de 390 de lei, fiindu-le ridicate permisele de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumul public.

Mihaela PETROŞAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii