Pe bună dreptatea Voicu e supărat pe birurile AJF, şi nu doar

Pe bună dreptatea Voicu e supărat pe birurile AJF, şi nu doar

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Singurul antrenor din judeţ care a avut curajul să spună lucrurilor pe nume şi să-şi expună punctul de vedere cu privire la nemulţumire pe care le are este antrenorul lui Hercules Lupeni, Dan Voicu.

Tehnicianul a declarat pentru Ziarul Văii Jiului că este nemulţumit de taxele prea mari impuse de Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Hunedoara.

„Taxele pentru înscriere, dar şi amenzile pentru cartonaşe sunt destul de mari, având în vedere posibilităţile noastre financiare şi materiale. Să nu mai spun că s-a stabilit ca sezonul să înceapă pe data de 22 august. AJF nu ţine cont de faptul că noi suntem nişte amatori şi nu le putem asigura jucătorilor condiţii pe timp de caniculă, cum sunt cele din prima ligă. Le punem viaţa în pericol jucătorilor dacă îi punem să joace pe o asemenea temperatură. La şedinţa din luna aceasta voi vota pentru schimbarea datei de începere a campionatului . Tot mai multe sunt echipele care se retrag din lipsă de fonduri şi cred că ar trebui făcut ceva pentru ca echipele să continue altfel nu văd în roz viitorul fotbalului judeţean”, a punctat Voicu. 

Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii