Pe bună dreptate, / Blaga cere despăgubiri pentru sângele de animal vărsat

Pe bună dreptate, / Blaga cere despăgubiri pentru sângele de animal vărsat

Timp de citire: un minut
• Ile, dă-i banii omului, nu te trage pe proţap!
Zilele trecute, Dănuţ Blaga, proprietarul animalelor sfâşiate de către câinii de la fosta groapă de gunoi a Vulcanului, a depus cerere de despăgubire. Nu i-a dat-o lui Ile în mână, ci a procedat regulamentar.
A scris-o
şi a depus-o la registratura primăriei vulcănene. Acum aşteaptă. Pentru daunele provocate, ţinând seama că deponeul se află pe un teren aparţinând municipalităţii, gospodarul de pe strada Căprioarei a cerut 10.000 de lei. O sută de milioane, pe înţelesul majorităţii. Ar fi, mi-a zis Blaga, cam a treia parte din cât a pierdut cu animalele omorâte. Acum, el aşteaptă să vadă cum va fi soluţionată cererea sa.
Şi-a pregătit un plan
şi în cazul unui răspuns negativ. Dacă Ile se zgârceşte şi-l va duce cu vorba sau, pur şi simplu, îl va trata cu nepăsare, Dănuţ Blaga va da în judecată primăria vulcăneană. Şi, concomitent, îşi va mări şi pretenţia financiară. Sunt curios dacă, la şedinţa de consiliu local din noiembrie, Gheorghe Ile va aduce vorba, la „Diverse”, despre solicitarea fostului său asociat întru afaceri cu animalele. Ar trebui s-o facă, deoarece nu dă din banii lui, ci din bugetul local. Iar treaba asta o aprobă numai şi numai consilierii locali.
Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii