Pe bulevardul din Vulcan / Hidratarea, mai puțin artezienele, funcționează conform legii

Pe bulevardul din Vulcan / Hidratarea, mai puțin artezienele, funcționează conform legii

Timp de citire: un minut

Ieri dimineață, după ora zece, când dogoarea soarelui începuse deja să se simtă, puțini erau vulcănenii care se deplasau în pas de plimbare pe trotuarele de pe Bulevardul Mihai Viteazul.

Unii se pregătiseră

din timp și avuseseră grijă să-și ocupe un loc sub umbrelele vreuneia dintrepunct hidratare1 terasele cu bere. Alții au preferat umbra sălciilor din părculețul din fața blocului 1M sau pe cea a celor de la poștă. Chit este că nici unii și nici alții nu au suferit de sete. Pentru cei ieșiți la cumpărături, dar și pentru a doua categorie de cetățeni dintre cele enumerate, pe principala arteră de circulație Primăria Vulcan a deschis patru puncte de hidratare.

Mai greu,

arteziana degeabaîn cazul celui montat în apropierea părculețului dinaintea poștei, a fost alimentarea cu energie electrică a aparatului. Mai toți cei pe care-i rugase fata de la aparat o refuzaseră când le ceruse curent. Noroc, în cele din urmă, cu personalul de la bar. Ceva mai încolo, aproape de “Unic”, colega ei fusese mult mai norocoasă. Doamnele de la magazinul “General Electric” nu au stat niciun moment pe gânduri când li s-a cerut asta. Închei cu misterul pe care, tot ieri, vecinul și prietenul meu Tilică nu a reușit să-l dezlege: de ce artezienele de pe bulevard nu funcționează acum, vara, pe arșiță, cum ar fi normal, ci doar primăvara și când plouă?

Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii