Pe anul 2015 / Ei sunt pretendenţii la cei mai buni sportivi

Pe anul 2015 / Ei sunt pretendenţii la cei mai buni sportivi

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Clasamentul celor mai buni sportivi hunedoreni va fi dat luna acesta publicităţii.Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport Hunedoara a centralizat până la 31 decembrie 2015 datele primite de la cluburi. Ierarhia finală va fi anunţată în luna ianuarie, când va avea loc şi premierea performerilor. Florentina Marincu este sportiva favorită la sporturi olimpice, iar Anamaria Gherghel este favorită al sporturi neolimpice.

Florentina Marincu a fost desemnată de Federaţia Română de Atletism al doilea atlet al anului, după triplusaltistul Marian Oprea – deşi amândoi au cucerit câte o medalie de bronz la Europene – săritoarea în lungime Florentina Marincu a avut un sezon foarte bun, anunţându-se de pe acum, când se află încă la vârsta junioratului, un viitor posibil număr unu al atletismului românesc.

Andreea Munteanu  este campioana europeană la gimnastică şi a adus singura medalie de aur la gimnastică pentru România în 2015. În prezent, gimnasta legitimată la CNS Cetate a revenit la Deva, unde se pregăteşte alături de fetele din lotul de junioare pentru a putea fi prezentă în primăvară la turneul de calificare la Jocurile Olimpice de la Rio de anul acesta.

Cosmin Gîrleanu,  campion mondial la juniori, este marea speranţă a boxului românesc, fiind legitimat la CSŞ Hunedoara. El domină ierarhia mondială a juniorilor la categoria 46 de kilograme, cucerind aurul la Campionatele Mondiale de juniori de la Sankt Petersburg, la zece ani de la precedenta performanţă de acest gen a boxului românesc, şi argintul la Campionatele Europene de juniori de la Lvov (Ucraina).

Ana Maria Gherghel este legitimată la secţia de fotbal tenis Comexim R Lupeni şi este actuala campioană europeană la fotbal-tenis, titlu pe care l-a cucerit până acum de cinci ori. Mai mult ca sigur, Ana Maria Gherghel va fi desemnată şi anul acesta numărul 1 în judeţ la sporturi neolimpice, aşa cum speră şi antrenorul acesteia Dima Druncea.

Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii