Paroşeniul a scăpat

Paroşeniul a scăpat

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

„Noaptea hoţiilor lungi” – cum ar putea fi numită cea dintre 5 şi 6 august când paznicii nemulţumiţi că nu şi-au primit banii au plecat şi au lăsat în plata ţiganilor din colonie Preparaţia Coroeşti şi a neamurilor lor din Crividia fierul minei Vulcan – nu s-a întins, din fericire, şi la EM Paroşeni. Nici ea nu prea ocolită de astfel de evenimente.

Asta nu înseamnă
că oamenii de la paza de aici ar fi viziri şi s-ar scălda în bani. Dimpotrivă, TEAM GUARD de care aparţineau până vineri, 7 august, le-a mai rămas datoare paznicilor cu salariile pe două luni în urmă. Tocmai de aceea, probabil, din cauza neseriozităţii firmei subcontractoare din Tg. Jiu, AXIS SECURITY din Deva şi-a luat oamenii înapoi.
„Problemele acelea despre
care vorbiţi au fost doar la Vulcan, care-i mină viabilă, şi la preparaţie, mi-a explicat – sub ochii de un albastru infinit şi miraţi de nu se poate ai unei subordonate a domniei sale – domnul Constantin Dumitrescu, şef de obiectiv la Mina Paroşeni. La noi nu au existat, săptămâna trecută, incidente de acest fel!”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii