Părinţii elevilor consideră ca fiind un lucru bun semaforizarea trecerilor pentru pietoni

Părinţii elevilor consideră ca fiind un lucru bun semaforizarea trecerilor pentru pietoni

Timp de citire: un minut
Începe să se observe efectul benefic al prezenţei semafoarelor electrice montate la trecerile de pietoni din preajma şcolilor vulcănene.
Într-adevăr,
a durat un pic până lumea s-a învăţat cu ele. La început, unii vârstnici încremeneau lângă ele, crezând, pesemne, că, dacă-i vede lângă el, semaforul se sperie şi se schimbă rapid pe verde. Copiii, dimpotrivă, i-au prins din prima şpilul. Dovadă e faptul că, o bună bucată de vreme, la ceas de seară, semafoarele au fost jucăriile lor preferate.
După ce, la fiecare,
s-a montat şi câte o tablă pe care este scris mare cum se manevrează, semafoarele electrice nu mai au taine nici pentru persoanele care poartă ochelari de vedere cu lentile late cât degetul. Rezultatele bune pe care le-a dat montarea celor amplasate în preajma şcolilor gimnaziale nr.4, 5 şi a liceului au făcut ca administraţia publică locală să aibă în vedere montarea unor asemenea dispozitive şi pe lângă celelalte şcoli din Vulcan.
Prima şi prima
dată se va pune câte un semafor electric pe o parte şi pe alta a trecerii de pietoni din faţa Şcolii Gimnaziale nr.6, pe strada Traian. Stradă pe care, nu de puţine ori, vezi şoferi care îşi aleargă ca apucaţii autoturismele. Apoi, se va trece la plantarea de semafoare pe strada 1 Mai, la trecerea de pietoni din imediata apropiere a Şcolii Gimnaziale nr.1 „Teodora Lucaciu”. Să nu uit. Prezenţa semafoarelor lângă şcoli este considerată de către părinţi, în special, ca fiind un lucru foarte bun.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii