Pare-se că, la Spitalul Municipal Vulcan, se pregătește sacrificarea actualului manager

Pare-se că, la Spitalul Municipal Vulcan, se pregătește sacrificarea actualului manager

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Umblă vorba că ceea ce s-a petrecut, cu puțin timp în urmă, la Spitalul Municipal Vulcan nu ar fi fost cu totul întâmplător, iar problemele create doamnei manager Cristina Baleia au fost minuțios puse la cale de către cineva cu care domnia sa dă ochi mai toată ziua.

Toată lucrătura,

susțin surse care au în studiu problematica, are ca scop înlăturarea de la conducerea spitalului vulcănean a actualului manager. Deși a lăudat-o pe doamna Cristina Baleia că a scos la liman, din punct de vedere economico-financiar, instituția spitalicească din Vulcan și a sprijinit-o cu toate cele necesare, pare-se că, în momentul de față, sufletul primarul Gheorghe Ile s-ar umplut de tot cu cât venin i s-a susurat la urechi și ar părea fi dispus s-o sacrifice.

Semnalul va fi dat

de câteva cadre medicale montate din timp, ca să-și manifeste, vezi, Doamne! indignarea vizavi de managementul defectuos al dumneaei. Scopul întregii mașinațiuni ar fi acela de a o înscăuna ca manager pe o doamnă al cărei soț gravitează în jurul primarului. Nu știu dacă, întâmplător sau nu, dar, din câte se aude, respectiva ar fi membru al UDMR-ului vulcănean. Organizație care este foarte apropiată celei a PSD Vulcan. Asta dacă ținem seama de persoanele aflate la conducerea fiecăreia dintre ele. Culmea este că cele două doamne – încă actualul manager al spitalului și cea despre care se vorbește că-i va lua locul – au mai lucrat împreună și nici atunci nu s-au putut suferi una pe alta.

Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii