Parcul Defileul Jiului / „Pro-Parâng” în acţiune

Parcul Defileul Jiului / „Pro-Parâng” în acţiune

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

„Administraţia Parcului Naţional Defileul Jiului printr-o acţiune de voluntariat a refăcut poteca tematică Poveştile Pădurii în zona Meri din Parcul Naţional Defileul Jiului. La acţiune au participat  mai mulţi iubitori de NATURĂ, elevi ai clasei a XII-a A şi B de la Colegiul Naţional „Mihai Vitezul” din Bumbeşti–Jiu, membrii Asociaţiei de Schi Turism Montan PRO- PARÂNG din Petroşani, şi nu în ultimul rând membrii comunităţii locale din Bumbeşti-Jiu.
Acţiunea de voluntariat a început în dimineaţa zilei de 29.10.2015 în zona Meri, din Parcul Naţional Defileul Jiului, după un scurt instructaj toţi cei prezenţi s-au organizat în echipe după care au purces la lucru. S-au realizat activităţi de refacere efectivă a panourilor, realizarea suportului fizic de susţinere a panourilor şi respectiv montarea panourilor în teren. Acţiunea va continua şi se va concretiza prin activităţi de informare şi promovare a traseului tematic prin distribuirea de materiale informative în instituţiile de învăţământ din localităţile Bumbeşti-Jiu, Tg-Jiu, Aninoasa şi Petroşani”, se arată într-un comunicat al Administraţia Parcului Naţional Defileul Jiului.
De la Cazimir Radvanschi, preşedintele Asociaţiei Pro-Parâng, am aflat: „Cu acest prilej expoziţia de promovare a Muzeului Muntelui deschisă la centrul de vizitare din Bumbeşti Jiu a Parcului Naţional Defileul Jiului a fost strânsă şi adusă la Petroşani. Asociaţia noastră are o bună colaborare cu Administraţia Parcului şi pentru anul 2016 suntem pe cale de a elabora un program comun ce vizează în mod deosebit organizarea de concursuri, excursii tematice pentru copii şi nu numai”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii