„Parângul Night Challenge” / Și-a deschis porţile pentru înscrieri

„Parângul Night Challenge” / Și-a deschis porţile pentru înscrieri

Timp de citire: 2 minute

Devenită o tradiţie pentru Valea Jiului, întrecerea „Parângul Night Challenge” va avea loc în penultimul weekend din luna februarie. S-a dat deja start la înscrieri, iar numeroşi sportivi şi-au anunţat prezenţa la competiţia ce are loc la lumina făcliilor.

Organizatori&sponsori
Sufletul competiţiei este Avram Iancu. Vor fi mai multe categorii de vârstă, sportivi de top, premii generoase în bani ori un bonus pentru doborârea recordului de cursă.  Evenimentul, ajuns la ediţia cu numărul cinci, este organizat de Asociația Bike&Run Petroșani (preşedinte Avram Iancu) în colaborare cu Hotel Rusu, Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Hunedoara și de Primăria municipiului Petroşani.
Totodată, evenimentul este susținut de Apres Ski Parâng, Pensiunea „Bujor de Munte”, Cabana „La Răzvan”, Aventura X, Complex „Montana”, Pensiunea „Retezat” și Canah Hemp Essentials, dar lista sponsorilor rămâne deschisă până în ziua evenimentului. Vârful Parângul Mic, aflat la peste 2000 de metri altitudine, îşi lansează din nou provocarea atât alergătorilor, cât şi schiorilor.

Premii de 9.000 de lei
Pentru ediția din acest an, organizatorii anunță un fond de premiere de 9.000 de lei, din care 5.400 de lei pentru competiția de alergare montană și 4.500 de lei pentru competiția de schi. În plus, fiind vorba despre o ediție aniversară, organizatorii au inițiat și un premiu special de 1.500 de lei pentru doborârea recordului de cursă. Deținătorii recordului de la ediţia trecută sunt  Viorel Palici și Andrei Preda, care au stabilit încă din anul 2016 recordul competiției. Cei care doresc să participe la ediția din acest an a evenimentului  sportiv „Parângul Night Challenge” se pot înscrie fie pe loc, la data și locul de desfășurare al evenimentului (cost 90 lei), fie online, prin intermediul paginii de Internet dedicate http://parangulnight.bike-run-petrosani.ro, caz în care taxa de înscriere este de 70 de lei (pentru cei înscriși până la data de 13 februarie 2018) și poate fi achitată prin transfer bancar. Organizatorii informează că toți concurenții care au participat la toate cele 4 ediții precedente beneficiază de înscriere gratuită! De asemenea, copiii de la categoriile minus 10 ani și de la 10-14 ani, atât fete, cât si baieți, beneficiază tot de înscriere gratuită.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii