Parâng. Femeie accidentată

Parâng. Femeie accidentată

Timp de citire: un minut

Sâmbătă, în jurul orei 14.20, jandarmii montani şi salvamontiştii din Parâng au fost sesizaţi printr-un apel la numărul de urgenţă 112, cu privire la faptul că o femeie, care se afla în drumeţie pe Vârful Cârja, s-a accidentat la glezna piciorului stâng.

Jandarmii montani şi salvamontiştii s-au deplasat în zona indicată şi au ajuns la persoana în cauză, ce se afla chiar pe Vârful Cârja, în jurul orei 16.30. După ce salvamontiştii i-au imobilizat glezna, femeia a fost transportată, cu ajutorul akiei, până în staţiunea Parâng.

În jurul orei 19.30, jandarmii montani şi salvamontişii au ajuns cu persoana accidentată în staţiune, după ce au parcurs întregul traseu pe ploaie şi, uneori, chiar şi pe grindină. Din cauza intensităţii precipitaţiilor, membrii echipei de salvare au fost nevoiţi să se adăpostească pentru o scurtă perioadă la refugiul Cârja.

Din staţiunea Parâng, femeia accidentată, în vârstă de 49 ani, domiciliată în municipiul Târgu Jiu, a fost transportată la baza muntelui cu autoturismul, de unde a fost preluată de un echipaj al Ambulanţei şi condusă la spitalul din Petroşani.

Mihaela PETROȘAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii