Panterele merg la Europene

Panterele merg la Europene

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Patru sportivi de la CS Pantera Neagră Petroșani vor reprezenta România la Campionatul European de Taekwon-do itf, din luna noiembrie. Evenimentul va avea loc în Spania, la Nucia.

 

Cei patru sportivi sunt Alexandru Molnar, Anemona Nagy, Elena Șamotă și Crina Buburuz. Acești sportivi s-au calificat la Lotul National în urma rezultatelor obţinute la competiţiile naționale, din acest an, și au fost aleși de către antrenorii lotului național pentru a reprezenta România la Campionatul European.

Pe lângă aceştia vor mai lua parte la pregătirile cu lotul naţional și sportivele Denisa Lăscău și Andreea Tălpălaru, care sunt în evidență pentru calificarea la Campionatul Mondial de anul viitor.

„Toți sportivii mei sunt foarte tineri, dar acest lucru nu este un impediment pentru a obţine rezultate la un nivel atât de mare. S-au pregătit foarte bine tot anul pentru acest moment, chiar dacă sunt la prima participare de acest nivel. Eu unul sunt convins că vor avea o prestație foarte bună, îi simt pregătiți atât din punct de vedere sportiv cât și emoțional.

La centrul nostru de pregătire sunt mai mulți sportivi valoroşi, care vor confirma cât de curând. Toți se pregătesc foarte intens și cu siguranță rezultatele nu vor întarzia să apară”, a declarat antrenorul Ionuț Lascău.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii